Club de pàdel Vila de l'Albi

El club

El 24 de juny de 2010, l’Albi inaugura una pista de pàdel. L’Ajuntament, a través de les ajudes del PUOSC intervé en una reforma integral de la zona esportiva. Reforma piscines, vestidors, bar, i construeix una pista de pàdel. La recent inaugurada pista de l’Albi és la primera instal•lació esportiva de la comarca de Les Garrigues dedicada a l’esport amb més èxit del moment, el PÀDEL.

L’estiu ha estat marcat per la pràctica d’aquest esport a la nostra Vila. Petits i grans han gaudit de la l’aprenentatge i pràctica del pàdel. Partits, cursos i torneig de Festa Major han omplert de gent la zona esportiva. I fruit de l’acollida que ha tingut el pàdel a l’Albi, aquesta tardor ha nascut el Club de Pàdel Vila de l’Albi.

El Club de Pàdel Vila de l’Albi neix amb l’objectiu de fomentar el pàdel al nostre poble. L’Ajuntament cedeix les instal•lacions al Club, qui en gestionarà el seu funcionament. El Club disposa d’una pista d’última generació, que s’ha convertit en un referent d’aquest esport a la nostra població i comarca. Les instal•lacions municipals disposen d’una zona de vestidors, piscines i d’un bar d’estiu a la vora, que completa l’àmplia oferta del complex esportiu.

Si ets de l’Albi i/o estàs vinculat amb la nostra Vila, fes-te soci del nostre Club i gaudeix dels avantatges de formar-ne part. Ara ja en formem part un centenar, t’hi animes tu també???